7 Kasım 2012 Çarşamba


  Heisman Süpürge Fonksiyonlu Buharlı Temizleyici






İşte buharlı temizlemeyle bütün zorlu kirleri ve  yağları temizlemek artık çok kolay! Mutfaktan banyoya, perdelerden halılara  buharın aktif ve hijyenik gücünü görün.







Heisman Süpürge Fonksiyonlu Buharlı Temizleyici
Mutfaktan banyoya, parkelerden halılara buharın aktif gücüyle evinizde 0 hijyen sağlamak istiyorsanız bugünün Fırsatı Heissman buharlı temizleyiciyi kapınıza getiriyor!
Temizlikte kusursuzluğu Heissman ile yakalayın!
 Heissman Buharlı Temizleyici
Bu çok amaçlı buharlı temizleyici, her zemin tipini ve halılarınızı, saf buharın işlenmemiş kuvvetiyle temizler ve dezenfekte eder ve üstün teknolojik süpürme fırçası ile her türlü kiri pisliği ve tozları süpürür.
Sabit buhar akışı sağlayan teknolojisi ve buhar kuvvetini kontrol edebildiğiniz kadranıyla, Heissman 2in1, evinizle ilgili herhangi bir temizlik sürecinde, kendine düşen görevi, emniyetli ve etkili bir şekilde üstlenmeye hazır. Hiçbir kimyasal kullanmadan, kolayca ve kuvvetli bir şekilde, evinizi sterilize eder ve mis gibi kokmasını sağlar.
Mermer, seramik, halı, taş, linolyum, aralıklı olmayan ahşap zemin ve parkelerin, kapsamlı bir şekilde temizlenebilmesi amacıyla tasarlanmıştır. Benzersiz tasarımlı bir temizlik ekipmanı olan Heissman 750 ml. su haznesine eklediğiniz suyun yalnızca 25 saniyede buhara dönüşerek size sayısız alanı kolayca temizleyebilme olanağı sağlar.
Halı, kilim, paspaslarınızı süpürge fonksiyonu ile temizleyebileceğiniz Heissman, değiştirilebilir su filtresine sahip. Suyu buhara dönüştürerek yeniden kullanılabilen mikrofiber bezlerle süper emicilik sağlar ve inatçı kirlerde bile etkin ve derinlemesine temizlik sunar.
Döner başlığı sayesinde dar alanlarda rahatlıkla kullanabileceğinz Heissman, 1300 Watt gücündedir. Başlığındaki pedal yardımıyla pratik bir şekilde bezlerini değiştirebileceğiniz buharlı süpürgenin bezlerine kullanım esnasında biriken kiri ve suyu yine tek bir hareketle boşaltabilirsiniz.
Susuz ağırlığı sadece 3,5 kilogram olan buharlı süpürge, parke, fayans, halı ve tüm yüzeylerde etkin temizlik sağlar.
Özellikler
Farklı hızlarda kesintisiz buhar çıkışı
Yalnızca 3,5 kg ağırlığında
Çevre dostu
Hiçbir kimyasal madde kullanımına ihtiyaç duymaz
Yalnızca buhar kuvvetiyle temizler, sterilize eder ve mis gibi koku yayar
800 ml. toz kabı
750 ml. su tankı
5 metre kablo
1300 Watt gücünde
Deterjanlara harcanan bütçeden tasarruf 
Şık tasarımıyla göz alıcı
Çabuk ısınma özelliği
Döner başlık
Süpürge fonksiyonu
İnatçı lekelerde dahi etkin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder